За HoverDream.COM

Ние сме първият и най-голям вносител на ховърборди. В продължение на години се налагаме на пазара с високо качество и достъпни цени. Дотук сме зарадвали 10000 деца с нов ховърборд като всяко едно от тях е станало неволен дистрибутор на нашата висококачествена стока.

HoverDream.COM се налага на пазара в Източна Европа и в момента изнасяме за 5 различни държави. Имаме 3 склада на едро с доста разнообразна наличност от всички модели и цветове.

Искаме да се наложим като вносител и производител на високо технологичен продукт а не „Китайски боклук който много фирмички предлагат в ОЛХ и страната“

Нашите бордове са в много магазини и МОЛОВЕ ще ги познаете по логото и най вече по качеството на което много държим.

Участвахме в София мобилити фест, Пловдивския технически панаир с номинация за награда и много телевизионни предавания.

И ето че в края на 2016г. имаме продукт с високо качество на страхотна цена.

А ние ще започнем сглобяването на нови модели тук в Варна- с постепенна идея за цялостно производство в на всички компоненти и части.

hoverdream магазин в Гранд Мал Варна
Всички продукти продавани от нас преминават през качествен контрол
Отговаря на търговските изисквания на Съединените Американски Щати

Защо именно HoverDream

Едно от нещата, които отличват продуктите на от други марки с подобни електробордове е литиево-йонната батерия от най-висок клас на компанията SAMSUNG (36V / 4.4 Ah – SAMSUNG Li-ion battery). Много от другите марки НЕ са с този клас батерии, което прави поддръжката и експлоатацията на устройството финансово по-неизгодно.

Ние разполагаме с наш качествен контрол на самото място на производство на устройствата ни. Ние не сме прекупвачи. Целта ни не е бърза печалба, а предлагане на най-висококачествен продукт на възможно най-ниска цена и към това добавено качествено обслужване на клиентите.

Ние предлага продукти, в които са използвани само първокласни части и материали (grade A+ и A++). Ние гарантираме за продукцията си.

Ние предлага пълната гама обслужване. От доставката на устройството ви, пълен сервиз и гаранционно обслужване (12-24 месеца), следгаранционно обслужване и сервиз, програма за рециклиране при нужда, програма за обратно изкупуване на продуктите при желание на клиента с възможност за закупуване на друг такъв