За Дрийм 77 ООД

Ние сме първият и най-голям вносител на ховърборди. В продължение на години се налагаме на пазара с високо качество и достъпни цени. Дотук сме зарадвали 10000 деца с нов ховърборд като всяко едно от тях е станало неволен дистрибутор на нашата висококачествена стока.

Дрийм 77 ООД се налага на пазара в Източна Европа и в момента изнасяме за 5 различни държави. Имаме 3 склада на едро с доста разнообразна наличност от всички модели и цветове.

Искаме да се наложим като вносител и производител на високо технологичен продукт а не „Китайски боклук който много фирмички предлагат в ОЛХ и страната“

Нашите бордове са в много магазини и МОЛОВЕ ще ги познаете по логото и най вече по качеството на което много държим.

Участвахме в София мобилити фест, Пловдивския технически панаир с номинация за награда и много телевизионни предавания.

И ето че в края на 2016г. имаме продукт с високо качество на страхотна цена.

А ние ще започнем сглобяването на нови модели тук в Варна- с постепенна идея за цялостно производство в на всички компоненти и части.

Всички продукти продавани от нас преминават през качествен контрол
Отговаря на търговските изисквания на Съединените Американски Щати

Защо именно HoverDream

Едно от нещата, които отличват продуктите на от други марки с подобни електробордове е литиево-йонната батерия от най-висок клас на компанията SAMSUNG (36V / 4.4 Ah – SAMSUNG Li-ion battery). Много от другите марки НЕ са с този клас батерии, което прави поддръжката и експлоатацията на устройството финансово по-неизгодно.

Ние разполагаме с наш качествен контрол на самото място на производство на устройствата ни. Ние не сме прекупвачи. Целта ни не е бърза печалба, а предлагане на най-висококачествен продукт на възможно най-ниска цена и към това добавено качествено обслужване на клиентите.

Ние предлага продукти, в които са използвани само първокласни части и материали (grade A+ и A++). Ние гарантираме за продукцията си.

Ние предлага пълната гама обслужване. От доставката на устройството ви, пълен сервиз и гаранционно обслужване (12-24 месеца), следгаранционно обслужване и сервиз, програма за рециклиране при нужда, програма за обратно изкупуване на продуктите при желание на клиента с възможност за закупуване на друг такъв